TUNTUTAN TIKET DAN BANTUAN UMUM RM5000

Salam, Perhatian pelajar Tahun 1 dan 2 yang kini berada di Mesir!MedicMesir mengucapkan TAHNIAH kepada pelajar-pelajar yang berjaya mendapatkan tajaan penuh MAIS dan bantuan umum utk pelajar Tahun 2 yang disampaikan di mesir minggu lepas. Syukor alhamdulillah juga kepada pelajar Tahun 1 yang telah menerima cek bantuan umum dari pihak...

Salam Imtihan 2010!

Salam, MedicMesir mengucapkan Salam IMTIHAN kepada semua warga Tantarian Tahun 1- Tahun 5 yang akan memulakan IMTIHAN FINAL pada pagi ini, esok dan seterusnya!Ya Allah! Engkau tenangkan lah hati anak2 kami didalam menghadapi IMTIHAN ini! Ya Allah! Engkau permudahkan lah IMTIHAN ini....Berilah Bantuan...Anugerahkan Kekuatan!! Agar......Yang Lupa ...Diingatkan!!...... Yang Salah...dibetulkan!! ...............Yang...

ALFATIHAH UTK ARWAH AHMAD SARHAN

Salam,Keluarga MedicMesir mengucapkan TAKZIAH kepada En Ahmad Khan Mohammed Noordin & Puan Sharifah Anisah serta keluarga atas kehilangan anak sulong tercinta mereka, Arwah Ahmad Sarhan. Arwah adalah seorang pelajar cemerlang, Sekolah Men Sains Pokok Sena, mencapai 'straight A's ' didalam SPM 2008. Melanjutkan pengajian didalam bidang perubatan di Tanta University...

Back Home after 3 months

salam...all...sorry..it's been quite a while..tak ber-update....partly, because...i've lost my camera (ni kira niat sedekah kat driver taxi!!!)...and ErtiSolat Broadband line terminated due to unforeseen reason...(Sob!!..Sob!!)..Now back home from Mesir...after 3months...dok sama anak2 MedicMesir.....tak terkata perasan sedih meninggalkan Mesir....It was sleepless night few days b4 leaving..kiri tak kena..kanan tak kena..sedih dah...

Salam Imtihan 2009

Salam...setelah selesai musim makan daging...tiba pula musim mid sem atau mid year exam!..DOA...agar imtihan kalian dipermudahkan Allah swt !!!...Do ur Best!!Ya Allah! engkau terangkan hati2 mereka agar mudah menerima ilmu mu ...Ya Allah! engkau mudahkan urusan imtihan mereka...agar mereka tergolong dalam hamba2 mu yang menerima kejayaan...dunia wa akhiratYa Allah! mudahkan...

Terimakasih barisan EXCO PCM / PCT / PCI !!

Salam...MedicMesir mengucapkan TAHNIAH kepada mereka yang terpilih untuk memegang amanah barisan exco pimpinan pelajar untuk sessi 2009/2010. TerimaKasih juga kepada pimpinan pelajar yang banyak menghulur bantuan dan tunjuk ajar kepada adik-adik MedicMesir di semua muhafazah selama ini. Segala tunjukajar antum masih diperlukan dalam meniti menara kejayaan ini...Tak tertinta juga nama-nama...

Eid Mubarak !

Salam Eidul Fitri utk semua.....Semoga latihan di 'University of Ramadhan' memantapkan diri kita sebagai insan yang diredahi Allah Swt. Kita doakan agar ibadah kita diterima Allah swt dan segala dosa kita di ampuni Allah swt. Ameen!Happy Eid!!Salam iklas dari, ummi, dari Mekah :-)

Ramadhan Kareem!

Seluruh warga MedicMesir mengucapkan Selamat Menyambut Ramadan kepada semua Muslimin dan Muslimat semua. Semoga puasa ini peluang untuk kita meningkatkan amal, memperbaiki diri kita dan insya Allah menjadi insan yang lebih baik.Insyallah, ummi akan menunaikan Umrah dari 4hb September dan kembali pada 1 Syawal. Mohon segala urusan dapat diselesaikan sebelum...

Ya Allah! Aku bermohon imtihan yang dipermudahkan!

Salam, Sempena 1st paper utk Sem 2 yang bermula esok...ummi serta ibu/ayah MedicMesir yg lain memohon kehadrat Allah swt....agar dipermudahkanperjalanan imtihan ini...Ingat! Sem 2 amat penting bagi mempastikan Tajaan JPA untuk Sem yang akan datang!!..So, pls do ur BEST!Insyallah, Kejayaan buat semua! Ameen Ya Raab..Salam, ummi :-)

Lunch + Dinner @ Musim Imtihan

Bismillahirahmirahim.....Salam ....Sempena musim imtihan ini, MedicMesir berhajat membekalkan lauk-pauk makan tengahari & malam.  Insyallah, penghantaran akan dibuat dalam masa terdekat sehingga hari terakhir exam PBL-Mansoura Manchester yg berakhir pada 10June 2009.Modus Operandi penghantaran akan dimaklum kemudian.  Buat masa ni, nak dptkan info aja dulu...berapa yg berminat?.  Minta wakil rumah....namakan ahli2...

Call Now Button