Borang Pengesahan Zakat

Salam,

Kepada pelajar2 yang telah menghantar dokumen tajaan / zakat ke JPMK (kebanyakan dari Kelantan / Terengganu). Sila ambil maklum, MedicMesir tidak akan memulangkan dokumen tersebut kepada pelajar, tetapi, akan dipos terus kepada ibu bapa di Malaysia untuk urusan selanjutnya. Ini bagi menjimatkan masa keseluruhan proses.
Pemohon MAIP (Perak) – Semua permohonan telah diserahkan ke BKAN Perak di Cairo. Pegawai MAIP telah menyerahkan semua permohonan ke Pejabat MAIP, Ipoh. Oleh itu, segala urusan follow up mesti dibuat di Pejabat MAIP Ipoh.
Pemohon MAIS (Selangor) – Semua dokumen bagi pelajar yang telah melengkapkan dokumen tuntutan tiket / bantuan umum akan dihantar ke pejabat MAIS, Selangor bermula 23hb November 2009. Maaf atas kelewatan, ini berikutan kelewatan mendapatkan pengesahan status pelajar sebagai pelajar dari universiti.
Sila ambil maklum bahawa pelajar pengambilan 2008, yang telah mendapat tajaan zakat pada tahun 2009, dikehendaki mengisi borang yang sama bagi mempastikan tajaan zakat 2010 dapat diproses.
Pelajar pengambilan 2008 yang telah mendapat tajaan MARA / JPA / Yayasan Negeri dan seumpamanya, ditegah untuk mengambil wang zakat. Kejujuran anda amat penting demi keberkatan masa depan anda serta memberi peluang mereka yang pertama kali memohon.
TerimaKasih atas kerjasama.
Harap Maklum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button