PERMOHONAN SIRI PERTAMA BERAKHIR 1hb APRIL 2013


Bismillahirahmanirahim, Assalamualaikum wbth,

1. Semoga dipermudahkan segala urusan. 

2. Alhamdulillah, permohonan bagi Siri 1 yang berakhir 1hb April 2013 telah pun di PROSES. Sila ambil maklum, kesemua permohon akan menerima makluman melalui email selewat-lewatnya hari Ahad, 7hb April 2013.

3. Permohonan selepas 1hb April 2013 akan dimasukkan didalam Siri Kelulusan ke 2.  Sila rujuk email masing-masing dalam masa 7 hari selepas pendaftaran dibuat secara ONLINE.

3. Jika anda tidak menerima sebarang makluman, sila berhubung melalui link ini untuk diberi bantuan dan kemaskini status terkini.

4. Bagi pemohon yang masih belum email slip SPM 2012 ke medicmesir@gmail.com. Sila berbuat demikian dengan kadar segera.

5. Sila ambil maklum, KEMPEN ‘MOHON DULU, LULUS KPT/UNIVERSITI, BAYAR KEMUDIAN RM820’ akan berakhir pada 15hb April 2013. Bagi lepasan SPM yang belum membuat sebarang keputusan untuk ke Mesir atau tidak digalakkan memohon terlebih dahulu.

6. Segala dokumentasi yang telah dihantar ke pejabat MedicMesir. MedicMesir akan memberi makluman kepada semua penerimaan melalui SMS dalam masa 7 hari penerimaan.

7. Segala pertanyaan mengenai status, sila berhubung dengan Cik Farah 019 365 3444 . Mungkin talian agak sibuk, oleh itu anda dinasihati untu menghantar SMS ke talian tersebut.

8. Semoga dipermudahkan segala urusan. 

Salam,
UmmiMM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button