JADUAL MAKAN SEMPENA IMTIHAN AKHIR TAHUN 2012/2013 !


Bismillahirahmanirahim, Assalamualaikum wbth,

1. Semoga kita semua berada didalam pemeliharaan Allah swt dan diberi kekuatan didalam apa jua usaha yang kita lakukan. Semoga segala usaha diakhiri dengan kebaikan dunia dan akhirat.

2. Musim imtihan akan tiba tidak lama lagi. Semoga anak2 MedicMesir sudah bersedia untuk berhadapan dengan imtihan yang amat bermakna ini. Semoga Allah swt berikan kekuatan dan istiqamah didalam merealisasikan kecemerlangan.

3. Seperti tahun-tahun sebelum ini, MedicMesir menyediakan makan imtihan PERCUMA untuk semua tahun, yakni bermula Tahun 1 hingga Tahun Akhir. Oleh itu, mohon sekiranya, 
a. Setiap muhafazah dapat berbincang kaedah perlaksanaan terbaik. 
b. Exco makanan PERCUMA sempena Imtihan di semua muhafzah juga perlu mengumpulkan tarikh imtihan serta tarikh bila ‘study week’ bermula bagi setiap program dan tahun pengajian. 

4. Mohon sekiranya dapat di ‘update’ kepada MedicMesir sebelum 13hb April 2013. InshaAllah, untuk tahun ini, semua makanan akan dimasak di ‘Central Kitchen’ MedicMesir Tanta dan akan diedarkan kepada semua muhafazah melalui perkhidmatan tramco.

5. Semoga usaha ini sedikit sebanyak membantu kecermelangan akademik anak-anak MedicMesir didalam imtihan yang akan datang.

MUMTAZ untuk semua ! Ameen 

Salam Sayang,
UmmiMM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button