Rayuan KEDUA TAJAAN JPA 2011 dibawah MEDICMESIR

Assalamualaikum wbth,

1. Merujuk kepada permohonan JPA seperti didalam post terdahulu, Alhamdulillah, hampir kesemua pemohon MedicMesir yang telah menghantar dokumen melalui MedicMesir telah berjaya mendapatkan tajaan JPA.
2. Alhamdulillah juga, rayuan pertama untuk mereka yang tidak sempat untuk memohon secara online telah diberi juga kelulusan kesemuanya. TerimaKasih atas sokongan serta kelulusan pihak JPA tersebut. Ini penting bagi memastikan kesinambungan pengajian anak-anak MedicMesir di Mesir.
3. Seperti yang telah dimaklumkan beberapa kali, tajaan JPA terhad kepada mereka yang mendapat Mumtaz dan Jayyid Jiddan. Oleh itu, rayuan ini TERHAD kepada mereka yang Mumtaz dan Jayyid Jiddan sahaja. Mereka yang Jayyid kebawah akan disalurkan ke tajaan dibawah MARA dan AMANAH RAYA. Sila nantikan makluman mengenainya dalam masa terdekat.
4. Oleh itu, MedicMesir akan memanjangkan rayuan kedua. Rayuan ini TERHAD kepada mereka yang memperolehi Mumtaz dan Jayyid Jiddan juga, TETAPI tidak menghantar dokumen melalui MedicMesir. Bagaimanapun sila pastikan anda mempunyai dokumen lengkap seperti yang dihantar ke JPA. Sial pastikan anda turut mengepilkan satu salinan pengesahan pendaftaran online. Tanpa salinan ini, rayuan akan ditolak. Sila pastikan semuanya lengkap dan di’bind’. Segala dokumen yang tidak lengkap tidak akan dimajukan langsung ke JPA.
5. Semua salinan dokumen ini perlu DIPOS kepejabat MedicMesir sebelum Rabu, 12hb Oktober 2011. Alamatkan ke MedicMesir, 17-1, Jalan Equine 9A, Taman Equine, Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan.
Sila nyatakan nama anda / universiti / RAYUAN JPA 2011 di belah kanan atas sampul tersebut.
6. Segala pertanyaan, sila berhubung dnegan Cik Farah ditalian 03 8948 9030
7. Semoga usaha ini membantu menambahkan bilangan pelajar MedicMesir yang mendapat tajaan dan terus cemerlang didalam mencapai cita-cita yang diidamkan. Semoga Allah swt mempermudahkan urusan KITA. Ameen.
Salam,
UmmiMM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button