KEM ‘ I LOVE MEDIC ‘ 19hb Mei 2013 ~ Program pendedahan kerjaya Perubatan / Pergigian untuk lepasan SPM

Bismillahirahmanirahim, Assalamualaikum wbth,

 1. MedicMesir dengan kerjasama beberapa pihak akan menganjurkan Kem “I Love Medic”. Program ini khas untuk  lepasan SPM 2012 yang ingin mendapatkan makluman lanjut serta motivasi mengenai kerjaya PERUBATAN. Program ini bertujuan untuk memastikan pelajar membuat pilihan yang tepat bersesuaian dengan kemampuan dan minat masing-masing sebelum memilih bidang yang ‘paling kritikal’ dan ‘paling mencabar’ ini.

2. Program ini tidak terhad kepada negara Mesir, tetapi juga terbuka kepada peluang melanjutkan pengajian didalam bidang perubatan di dalam negara dan luar negara seperti Indonesia, China, India, UK, Australia dan Moscow.

3. Pendedahan mengenai peluang kemasukan ke pengajian perubatan didalam negara dibawah universiti awam dan swasta juga akan diberikan oleh wakil dari Universiti tempatan.

4. Beberapa slot bersama Doktor-Doktor pakar juga akan diadakan bagi berkongsi pengalaman dan pandangan mengenai ‘realiti kerjaya pengamal perubatan’ yang sebenar. Ini bagi memastikan, pelajar-pelajar yang memilih bidang ini membuat persediaan ‘mental dan attitude’ yang sebenarnya.

TARIKH / MASA PROGRAM 
5. Program akan berjalan pada hari Ahad, 19hb Mei 2013. Pendaftaran akan bermula jam 8 hingga 9 pagi. Majlis pembukaan akan bermula tepat jam 9 pagi dan akan berakhir jam 5 petang.   Sila mendaftar di LOBI UTAMA, FAKULTI PERUBATAN, UPM SERDANG (sebelah Hospital Serdang). 
KOD PAKAIAN ~ Baju Kurong untuk pelajar perempuan dan Kemeja dan bertali leher untuk pelajar lelaki.

PENDAFTARAN 
6. Pendaftaran TIDAK TERHAD kepada pelajar dibawah MedicMesir atau pelajar yang akan ke Mesir sahaja. Tetapi, TERBUKA kepada semua yang berminat untuk mendapatkan pendedahan serta motivasi kerjaya Perubatan dan Pergigian. 

7. Sila daftar DI LINK PENDAFTARAN KEM “I LOVE MEDIC” 2013 disini. Kos pendaftaran  adalah RM100 seorang. Sila bank in terus bayaran pendaftaran ke CampsuCity Management (Maybank ) 512802506800. Email slip bank in ke medicmesir@gmail.com dan NYATAKAN <NAMA PENUH> < NO HP> <I LOVE MEDIC>

HUBUNGI
8.  Segala pertanyaan mengenai Kem “I Love Medic”, sila hubungi Cik Shida di talian 03 8948 9030 (10-5 petang)  atau medicmesir@gmail.com 

9. Mohon hebahkan kepada mereka yang berminat. Semoga program ini mendatangkan manfaat.

Salam,
UmmiMM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button