KES PELAJAR TAJAAN JPA / MARA YANG TIDAK MENDAPAT TAWARAN PROGRAM PERUBATAN

Assalamualaikum wbth,

Hebahan ini adalah merujuk kepada pelajar-pelajar tajaan JPA / MARA yang kebanyakkan sudah tamat ditahap A-Level tetapi atas apa jua alasan, tidak dapat melanjutkan pengajian keluar negara atau tidak mendapat tajaan untuk pengajian perubatan atau tidak mendapat sebarang tawaran UPU.
JPA / MARA telah memajukan beberapa nama kepada MedicMesir. Bagi tujuan penyelarasan untuk membantu kumpulan ini, maka adalah dipohon agar mereka yang dari kumpulan pelajar ini, yang berminat untuk mengikut program perubatan di Mesir mengisi borang khas yang disediakan.
Pihak MedicMesir akan memproses permohonan anda ke Universiti dan seterusnya mengemukakan tawaran untuk urusan tajaan kepada penaja samada JPA atau MARA.
Sila isikan makluman ini sebelum Jumaat, 26hb Ogos 2011, 12 tengahari. Sila email slip SPM dan surat tawaran JPA / MARA ke medicmesir@gmail.com selepas mengisi makluman ini secara online. Nyatakan nama anda sebagai tajuk email apabila menghantar email.
Semoga usaha ini membantu merealisasikan impian anda untuk menjadi Doktor. Sila warwarkan kepada teman-teman yang berkaitan secepat mungkin..
Salam,
UmmiMM, 019 2306167

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button