Kempen JOM! Infaq “Medical Books” 2012

Bismillahirahmanirahim………….Assalamualaikum wbth,

Semoga sentiasa didalam rahmat allah swt 🙂 Untuk makluman semua, Alhamdulillah sebahagian dari usaha anak-anak diMesir adalah untuk menubuhkan ” Mini Library” yang terdiri dari buku “medical” dan lain-lain. ‘Mini Library’ yang sepatutnya beroperasi disemua “Academic Centre’ di setiap muhafazah.

Oleh itu, besarlah harapan kami agar, mana-mana penderma yang mungkin sudah tamat belajar atau mempunyai saluran mendapatkan buku-buku yang boleh dimanfaatkan oleh anak-anak di Mesir.

Bagi buku-buku yang berada di Malaysia, MedicMesir akan membantu mengambilnya dan menghantarnya ke Mesir.  Tiada tarikh tutup terhadap usaha ini.  Mohon sekiranya, mana-mana penderma yang berhajat untuk menginfaqkan buku-buku ini supaya mengisi borang yang disediakan di link ini.

Segala pertanyaan atau makluman bolehlah berhubung terus dengan uMMi~MM di talian 019 2306167 atau Cik Nadirah di talian 019 3106167.
Bagi buku-buku di Mesir harap dapat berhubung dengan wakil MedicMesir di muhafzah masing-masing.
Tanta : Ahmad Samhan Awang
Mansoura : Aiman Jusri
Alexandria : Nu’man Salahuddin
Zagazig : Nik Muhammad Fitri
Kaherah / Ainsham: Muhammad FAris Ramli

Semoga Allah swt memberkati dan memudahkan urusan kita. Semoga segala usaha kita diberkati.  Bagi penderma, semoga mendapat pahala yang berterusan atas ilmu-ilmu yang dimanfaatkan buat semua.

“Manusia yang paling dicintai Allah adalah yang paling bermanfaat” 

Alhamdulillah dan Salam 🙂
uMMi ~ MM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button